Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στον ιστοχώρο μας, χρησιμοποιούμε cookies. OK, κλείσε

BoxMilano - Roll Top ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΕΠΙΠΛΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

BoxMilano - VIDEO

BoxMilano - VIDEO ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ - Roll top ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Παρουσίαση τοποθέτηση του μηχανισμού BoxMilano για ρολλ τοπ επίπλων κουζίνας. Ο μηχανισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ρολλ τοπ επίπλων γραφείου με εύκολη τοποθέτηση μέσα σε 3 λεπτά. Δείτε το video:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

TITUSOFT - VIDEO ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ - ΦΡΕΝΟ ΓΙΑ ΞΥΛΙΝΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ Σε αυτό το video δείτε την ευκολία με την οποία μπορούμε να τοποθετήσουμε το φρένο για ξύλινα συρτάρια της TITUS. To φρένο ξύλινων συρταριών TITUSOFT ταιριάζει σε όλα τα συρτάρια της αγοράς με ξύλινο πλαϊνό και απλό οδηγό ρόδας. Δείτε το video πατώντας στη εικόνα:

TITUSOFT - VIDEO ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ - ΦΡΕΝΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ Σε αυτό το video δείτε την ευκολία με την οποία μπορούμε να τοποθετήσουμε το φρένο για μεταλλικά συρτάρια της TITUS. To φρένο συρταριών TITUSOFT MD ταιριάζει με όλα τα μεταλλικά συρτάρια της αγοράς επιτρέποντας την αναβάθμισή τους με φρένο. Δείτε το video:

GLISSANDO CR - VIDEO ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ - ΦΡΕΝΑ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΠΟΡΤΑΚΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ Σε αυτό το video δείτε την ευκολία με την οποία μπορούμε να τοποθετήσουμε το φρένο για ανοιγόμενα πορτάκια της TITUS. Κατάλληλο για όλα τα ανοιγόμενα πορτάκια με ίσιο μεντεσέ. Δείτε το video:

PUSH LATCH - VIDEO ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ - ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ TOUCH OPEN Παρουσίαση του μηχανισμού touch open της ΤITUS. Κατάλληλο για πορτάκια και συρτάρια για εύκολο άνοιγμα χωρίς πόμολα. Δείτε το video: