Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στον ιστοχώρο μας, χρησιμοποιούμε cookies. OK, κλείσε

Η ΒΑΓΝΕΡ ΜΕΠΕ δραστηριοποιείται για πάνω από 50 χρόνια στον τομέα των υλικών επιπλοποιίας, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει εισέλθει δυναμικά στον τομέα της εσωτερικής διακόσμησης και φωτισμού.

Η εταιρεία λειτουργεί σαν αποκλειστικός αντιπρόσωπος οίκων του εξωτερικού για την Ελλάδα και έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές στην Κύπρο και τα Βαλκάνια. Η γκάμα των προϊόντων της εταιρείας αποτελείται από πρωτοποριακά υλικά υψηλής τεχνολογίας, ενώ η προέλευση των υλικών είναι από Ευρωπαϊκά εργοστάσια προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα και η εγγυημένη λειτουργία. Η λειτουργία μας σαν αντιπρόσωπος, μας επιτρέπει να προσφέρουμε υψηλή ποιότητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Μια δυναμική ομάδα έμπειρων συνεργατών, εργάζεται πάντα με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίησή σας. Οι μηχανικοί μας καθώς και οι σύμβουλοι πωλήσεων βρίσκονται πάντα στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε τεχνική λύση ή εφαρμογή, ενώ θα βρουν την ιδανικότερη και οικονομικότερη για εσάς λύση. Έχοντας τεχνογνωσία πολλών χρόνων είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε το καλύτερο προϊόν μέσα από την τεράστια γκάμα υλικών που διαθέτουμε.